Brengt je in beweging!

Nieuws

Start Vitaal Tafeltennis 55+

vrijdag 30 augustus 2024

NTC Leogang gaat starten met Vitaal Tafeltennis 55+, speciaal voor senioren. Tafeltennis is een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Vanaf maandag 30 september gaan de trainingen starten onder leiding van Karl Wessels. De activiteit vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in sporthal Feithenhof.

De les wordt opgebouwd met een warming-up en fitness oefeningen om het lichaam sterker te maken. Tijdens de tafeltennis oefeningen wordt onbewust gewerkt aan balans en de coördinatie. Tafeltennis speel je altijd samen en is een ideale sport voor mensen die lekker willen bewegen zonder dat winnen voorop staat. Na afloop van de les is er gelegenheid voor een kopje koffie/thee in de foyer.

In de maand oktober kunnen belangstellenden gratis deelnemen aan de trainingen. Op maandag 16 september wordt om 14.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd in de foyer van sporthal Feithenhof waar uitleg wordt gegeven over de activiteit en een balletje in de sporthal geslagen kan worden. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail te sturen naar onderstaand mailadres, maar is niet verplicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric van Noorden (tel. 06-21822015 of mail: info@ntc-leogang.nl).

Recente nieuwsitems