Brengt je in beweging!

Nieuws

Yu Man Race School Tour

woensdag 28 augustus 2024

De YU MAN RACE is geschikt voor iedereen, jong en oud en voor elk niveau. De missie is om, juist nu, heel Nederland op een goede en positieve manier in beweging te brengen en houden. Daarom wil de Yu Man Race beginnen bij de kids. Zij geloven dat het organiseren van moddervette en uitdagende events, kinderen uitdaagt het maximale sportief uit zichzelf te halen.

Daarom organiseert de Yu Man Race speciaal voor de kids de derde editie van YMR KIDS OBSTACLE RUN. Om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze leuke en uitdagende sport gaan wordt er op het schoolplein een parcours uitgezet met vijf leuke obstakels. Voor de onderbouw is het vooral FUN, maar voor de bovenbouw biedt het nóg een extra uitdaging. Aan het eind van de dag krijgt ieder kind een persoonlijk YU MAN RACE diploma met zijn of haar naam erop.

Klik op de link voor een impressie van de Yu Man Race School Tour.

De kosten voor scholen zijn 100 euro (excl. reiskosten). Ben je als school geïnteresseerd? In oktober 2025 zijn er nog verschillende datums beschikbaar. Neem contact op met de organisatie via trainer@yumanrace.com om je als school aan te melden. 

Recente nieuwsitems